Koor begeleiding

Jos den Broeder is vaste pianist bij diverse koren:

Charis Music


Charis music is een levendig koor dat bestaat uit 15 vocalisten en wordt begeleid door een live band of live piano. Het koor staat onder leiding van Chiel Naber. Charis music maakt muziek voor kerken en koren die gemakkelijk is over te nemen. Het koor en de bandleden zijn streng geselecteerd op hun motivatie en op hun talenten. Met het koor willen we de hoogst haalbare kwaliteit halen om zo Gods genade met mensen te delen.

Wie in God geloofd ontvangt Zijn genade. Genade om te leven met Zijn liefde en in vrijheid. Charis music is afkomstig van het Griekse woord Charis dat “genade” betekent.

Foto: Menno Foto

Meer info: Charis music

Proces Vocaal


Het Politie Dameskoor Proces-Vocaal is opgericht in oktober 1998 en bestaat uit zo’n twintig politiedames. Door de Eenheid Rotterdam zingend te vertegenwoordigen en ons in politie-uniform te presenteren, dragen wij bij aan de verbetering van het imago van het korps.
Ons repertoire is zeer afwisselend. Denk aan klassiekers als ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘You’ve got a friend’. Maar ook aan hedendaagse popballads, volksliedjes, het swingende gospelnummer “Oh Happy day” en enkele populaire musicalsongs.

Meer info: Proces Vocaal

Kinderkoor Wonderwijs


Kinderkoor WonderWijs is een christelijk kinderkoor uit Maassluis en is in 2001 opgericht door Corinda van den Bos en Marielle Romeo. Zij zijn ook de dirigenten van het koor. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de band die bestaat uit: Gerard de Waardt (toetsen), Jos den Broeder (toetsen), Nicolette Nuijten (dwarsfluit/saxofoon), Bas Meijer (drum), Erik Boersma (gitaar) en Arjen Langeveld (basgitaar).
Het koor bestaat uit ca 77 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. We treden regelmatig op in kerken en verzorgingshuizen in Maasluis en in de regio. Daarnaast organiseren we 1 keer per jaar zelf een concert in juni.

Meer info: Kinderkoor Wonderwijs